מנוי לאוצר הקורסים וההרצאות של משה שרון

כל הקורסים השווים במחיר מצחיק

הרשמה ומנוי – בטופס אחד פשוט ומהיר!

ריכזנו עבורכם את כל הקורסים במקום אחד, פתחנו את השיעור הראשון כדי שתוכלו להחליט אם הוא מעניין אתכם, תוכלו לצפות או להאזין בזמן שלכם, מהפלאפון או מהמחשב, בלי תלות במקום וזמן. סידרנו לכם מחיר שווה באמת, נוח לכל כיס ולא מכביד. ₪47 לחודש או ₪67 במקום אלפי שקלים. תמיד אפשר לבטל..

מחכים לכם

מה הזמן מסמן לי?

כאן תוכלו למצוא הרצאות ומאמרים על פרשת השבוע ועל החג הקרוב הבא עלינו לטובה

מטות מסעי

פרשת מטות מסעי

סיוון

בפרשת השבוע, פרשת מטות - מסעי, אנחנו מקבלים תזכורת ממשה רבנו על 42 המסעות שעברו עם ישראל במדבר. מאוד נחמד, אבל למה זה מעניין אותנו, אלפי שנים אחרי, מהיכן להיכן נסעו ומה היו שמות המקומות בהם חנו? נדמה לי שחז"ל תמימי דעים: משה רבנו עושה לעם ישראל ולנו תזכורת, "חיים שכאלה", על מה שהם ואנחנו עברנו במדבר בכדי לא לשכוח, לא לפספס, לדעת להוקיר את הדרך שעברנו. מדוע דווקא עכשיו? כי אנחנו מסיימים את ספר "במדבר" ועומדים להכנס לארץ ישראל. ספר דברים הוא הרי נאום שנושא משה לפני הכניסה לארץ ישראל. זה בדיוק הזמן ל"סיכומים".

תשעה באב

תשעה באב

סיוון

חגים ביהדות הם אינם טקסי זיכרון - חגים הם חלונות של אנרגיה שמתרחשים בהווה. כותב הרמח"ל "שבשוב תקופת הזמן ההוא (של החג או המועד) יאיר עלינו אור מעין האור שהאיר אז, ותחודש בנו תולדת אותו התיקון"

הספרים של משה שרון

הספרים של משה שרון

קליפות הנפש | יום ליום | העולם לא יכול להתקיים בלעדיך | עשרה נכנסו לפרד"ס | זוגות זוגות | אחי אהרן ואמא בהריון | נפלאות הכעס | הנסיך קוקוריקו | אייכה

הציטוט היומי - מתוך הספר יום ליום

כ' תמוז תשפ"ו

כשרוצים למעלה לדון את האדם על איזה עבירה, מראין לו מהשמיים זו העבירה ומעשה זה בסגנון אחר, אצל אדם אחר, וזה האדם הוא כועס על חברו, ואמר שהוא ראוי שיעלה לו כך וכך, ומה שאמר ודן את חברו, בזה הפסק עצמו דנין אותו, כי הוא בעצמו היה דן את עצמו בלא מתכון, ועל כן הזהירו חז"ל (אבות א) והוי דן את כל האדם לכף זכות.

מיוחס לבעל שם טוב | על התורה פרשת קדושים